Bliv medlem af Hjørring Disc Golf Klub

Som medlem i Hjørring Disc Golf Klub støtter du klubbens daglige drift og giver mulighed for at man i klubben kan arrangere fede events og forbedre banen. Man bliver en del af et stort fællesskab af discgolfere hvor der er plads til alle, uanset om man er passioneret omkring sporten eller bare gerne vil hygge sig.

Et medlemskab i Hjørring Disc Golf Klub giver dig:

•  Mulighed for deltagelse til ugentlig klubrunde
  • Adgang til indendørs Disc Golf træning
  • Klubmesterskab, Safari Disc Golf, Pargolf og andre fede events
  • 2 x clinic af Tommy Nielsen (Nr 12. til DM)
  • Adgang til DiscTrees pop-up shops til klubevents

Alt dette for en pris på 200,- kr.
Tilmelding foregår via Minforening.
Vælg gruppen “Hjørring Disc Golf Klub”, tryk godkend, Installer appen “MinForening”. Det er i denne app du deltager i aktiviteter, betaler kontingent mm. Du vil herefter modtage en opkrævning på kontingent for 2021. Der kan betales via MobilePay eller bankoverførsel.

Ønsker du ikke, at bruge Minforening til, at blive medlem af klubben, kan man selvfølgelig udfylde formularen med de nødvendige informationer.