Prøv Disc Golf

Instruktion

Er du interesseret i Disc Golf men ved du ikke helt hvordan man kommer i gang? Så kunne en instruktion i Disc Golf være en passende mulighed! Er i en gruppe venner på 10, eller en karateklub på 30, så er vi klar til at give jer en instruktion i hvordan man spiller Disc Golf på en sikker og korrekt måde. Instruktionen består typisk af en gennemgang af regler og kast hvorefter man går en “instruktions runde” hvor man spiller i par.

Firma, skole eller polterabend

Disc Golf er en fantastisk mulighed hvis man ønsker en spændende og anderledes skoledag, firma arrangement eller polterabend. Der er altid en intern konkurrence blandt en gruppe og det er her Disc Golf kan være rammerne for den interne konkurrence uanset om man er et firma, en skoleklasse eller en gruppe venner. En kombination af Disc Golf med venner, klassekammerater eller kollegaer og mad og drikke giver alle forudsætningerne for en rigtig god dag sammen.

Klubrunder - mød klubbens medlemmer

Hjørring Disc Golf Klub afholder hver eneste søndag hele året rundt klubrunde. Klubrunden er en god mulighed for at prøve Disc Golf sammen med andre medlemmer i klubben som hellere end gerne tager imod dem som er nye og interesseret i at prøve kræfter med Disc Golf. Kommer man som ny og er i tvivl om man gerne vil være medlem i klubben har man heldigvis tid til at finde ud af om man vil. Man har altid muligheden for at deltage til et par klubrunder for at være mere sikker på om man gerne vil være medlem.

Vi afholder klubrunder hver søndag kl. 12 – der kan af og til være andre klubarrangementer som afholdes om søndagen.