Sponsorer

Tak til vores sponsorer som gennem deres bidrag til Hjørring Disc Golf Klub har været en stor hjælp for at klubben er der hvor den er i dag. 

Hovedsponsor

Discimport har Danmarks største udvalg af disce og udstyr

 Hovedsponsor

Spar Nord engagerer sig i lokalsamfundet hvor de vægter det lokale kendskab højt. Spar Nord fokuserer på at være tætte med kunderne ved at prioritere langvarige relationer med kunderne. Rent fysisk kommer det til udtryk i form af de lokale banker som de har i store dele af Danmark. Den lokale støtte har vi som klub kunnet mærke og derfor er Spar Nord en vigtig sponsor for os.

 Præmiesponsor

SUPERVIN er Jyllands største, fysiske specialforretning for vin. På SUPERVIN’s hjemmeside er der mulighed for at læse og sammenligne deres priser med andres. SUPERVIN tilbyder lave priser kombineret med garantier. SUPERVIN har alt hvad du skal bruge og kan hjælpe dig med at lave det næste, rette køb.

 Præmiesponsor

Admiralen – “Et anderledes sted” ligger i hjertet af Hirtshals og er lettilgængelig grundet deres placering ud til vejen. Kom ind og nyd noget koldt at drikke ved Admiralen i Hirtshals.